E D DEJLY?!??!?

Ja, jag vet inte ens var jag ska börja med allt. De senaste 3 veckorna har jag och 9 andrat varit ner till danmark och jobbat på ett stålvalsverk. Rätt så roligt, men tidvis jävligt tungt. Vi har rivit, monterat, gjutit, städat, pillat och fixat på det ena och det andra om nätterna. På dagarna har vi antingen varit och stekt på stranden och hållit utkik efter boobies eller suttit och spelat diablo 2 typ.

Danmark avslutades, efter att ha varit nykter 2 veckor och 6 dagar (världsrekord för kebölare?), med en utekväll from hell i Köpenhamn. Jag, Slukarn, Fruity och David satt och drack och körde powerhour i det minsta av 4-personers ”hotellrum”. Sedan bar det ut till och sedan avslutades natten på en klubb som heter Diskotek In och som tydligen ska ha haft fri bar i 14 år. Runt 2-tiden va bara jag och Slukarn kvar på detta feta ställe. Det där med fri bar hade konstigt nog INGEN CATCH! Det va helt enkelt gratis öl så mycket man kunde dricka och sedan nån form av sliskig ”champagne” som mera kunde gå under benämningen ‘radioaktiv saft’. Såklart är det ingen bra idé att släppa in en KGBare i fri bar för 150 danska kronor från 24-05 och det var två fulla jävlar som vinglade ut från nattklubben vid 5snåret. Såklart skulle det även vankas kebab som vi sett på ditvägen… eller haket hette ”Kebap”. 103 danska kronor för en tallrik!!! DET ÄR TYP 140 eller nåt svenska…

-Det är nog fan bäst för dom att vi får en portion som skulle knäcka Bundsenbögen, sa Skitpåsen
-öööhhhhh brrrrrrrssshhh (berusade ljud), sa Slukarn
-VA I HELVETE E D HÄR OCH VARFÖR SMAKAR DET RÖV MED RÖVSÅS?!?!? utbrast Skitpåsen

Det kan kanske ha varit den äckligaste kebaben jag någonsin ätit… och det var knappt att man kunde äta skiten!! FY FAN!! Hädanefter är ‘Kebap’ svartlistad i Keböl-bibeln!

05:45 ramlade två fulla och sura killar in på hotellrummet. 10:00 var det dags att stiga upp. Det var inte en rolig uppstigning.

//Skitpåsen

Annonser

Ett svar to “E D DEJLY?!??!?”

  1. KAMELÅSÅ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: