Pranks och Bros Icing Bros

Man vet att man inte riktigt är fullt vuxen ännu när man älskar pranks, speciellt practical pranks och jokes. Man skulle kunna se ”Bros Icing Bros” som ett slags practical joke som alla är med på. Det går rätt enkelt till:

  • En Bro placerar ut/gömmer/presenterar en Smirnoff Ice (eller om inte Smirnoff Ice finns tillgängligt, annan äcklig alkoläsk) för en annan Bro
  • När då denna Bro får syn på/hittar/får en Smirnoff Ice måste han ställa sig på ett knä och halsa flaskan (eller burken).
  • En Bro kan ”Ice blocka” genom att själv ha en oöppnad Smirnoff Ice i närheten (max avstånd: ett steg + en armlängd) och då blir den första Bro’n tvungen att halsa sin Ice.
  • Det är strängt förbjudet att vägra dricka Ice’n, och om man gör det får man varken bli Icead eller vara med och Icea någon förevigt.

Detta kan tyckas verka rätt så meningslöst och inte så jätteroligt, men tro mig, det är nästan hur skoj som helst att planera och Icea sina bros. Ett par favoriter hitils i sommar har varit:

  1. Medans Stjärtmesen och Läken åkte iväg med bilen en sväng för att handla mat tejpade vi upp två stycken Ice hängandes i snören framför parkeringen med texten: ”Sätt på dubbdäcken. Det är isigt ute!”
  2. Någon gömde en Ice i grillskolspåsen med lappen ”Icekåld”.
  3. Slukarna gömde en Ice i Lökens necessär med lappen ”Luka gott? Lukta ICE!”
  4. Skitpåsen (jag) vart Icead när jag var på väg hem till Åland. Sjukt bakis, sjukt matt, sjukt svettig, sjukt stressad och sjukt osugen på alkohol. Då Icear Stjärtmesen mig mitt på Stora Torget i Uppsala.
  5. En Ice gömd i en kastrull före vi skulle koka potatis med texten ”Koka denna potatICE!”

Listan kan göras lång och vi lär få många fler skratt p.g.a. denna underbara lek som härstammar nåonstans i USA på nåt college.

Annars finns det ju andra roliga pranks att avnjuta på the internets:

Fatta skräcken att hoppa ut och se ett fallande löst snöre efter sig!

HAHA!

//Skitpåsen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: