Lundakarnevalen! Sexism!

Som ni kanske läst om har Skitpåsen och Stjärtman varit nere i Lund och kikat in Lundakarnevalen 2010! Det var rätt så episkt faktiskt. Jag ska inte gå in på några detaljer men ett par highlights är nog värda att ta upp:

  • Stjärtman går in det dumma vadet att om Skitpåsen och Patrik köper en burk vax får dom vaxa Stjärtmans bröst. Såklart skyndade vi oss till Åhlens och frågade efter det vaxet som gjorde mest ont. Se nedan för illustrerande bild.
  • Stjärtman ska gå in i buskagen och kissa (=spy) när han får syn på en kruka som han tycker ser mysig ut och vill krama. Då går krukan sönder.
  • Under Maskinen-spelningen på söndagen häller en kille bakom oss en halv öl över Skitpåsens rakade huvud. Sedan ger han resten till Stjärtman varpå dom blir bästa kompisar och står och hoppar som idioter med armarna om varandra, lol.
  • Skitpåsen hade skrivit sitt nummer med sprittusch på Stjärtmans rygg på fredagen. Senare på lördagen när han sitter och solar med ryggen bar i parken får Skitpåsen ett mess där det står ”Snygg rygg!”. Stjärtman blir nyfiken vilken snygg tjej i parken som skickat messet. Efter lite eniro och facebook visar det sig vara en tysk man som skickat messet.
  • Patrik vaknar upp på lördagen med massa röd/rosa färg i sängen, bl.a. en stor röd penis som färgats av från hans rygg.

Nu till något helt annat! Sexism! I Keböl-crew tycker vi det är rätt skoj att skämta om det.

Jag avslutar inlägget med ett par väl valda ord från Gunnar Åkerlund:

//Skitpåsen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: