Skitpåsen recenserar: GOOD TIMES

Nu vet jag inte med er men ibland är det lite tjatigt och tråkigt att gå fram till baren och säga ”en stor stark” eller ”en öl tack”. Jag kanske inte har lust att få nån blaskig Tuborg/Carlsberg på fat som mer kan beskrivas som ‘vatten med en touch av öl’.
Jag kanske vill ha en riktig öl någon gång! Jag kanske förtjänar det? Okej, det gör jag fan inte… men ibland måste man gå lite över gränsen. Ibland duger inte billigaste ölen längre…

Jag är här för att berätta om just det tillfället då en man på en nation ställde sig upp och sa ”Nu får det vara nog! Jag tänker inte dricka denna dåliga ursäkt till malt, humle, gäst och vatten längre!”

Tisdagen den 11e maj kunde ha blivit vilken dag som helst… ett gäng på 20 KGBare (Kemister, Geovetare och Biologer) bestämde sig för att gå till Upplands Nation för att börja peppa inför hösten episka mottagning av de nya KGB-studenterna.

När då denne mannen ställde sig upp och deklarerade för resten av smygalkoholisterna hans intentioner skrattade folk. Dom trodde han skämtade! Man kan ju inte köpa något annat än en stor stark som student!? Är han dum i huvudet? Dom hånskrattade… men det var snart just den utskrattade mannen som skulle få det sista skrattet denna kvällen.

Han lunkade iväg till baren med bestämda steg. För varje andetag fick han mera mod… mera mod att beställa något annat än en vanlig öl. För varje meter han kom närmare baren desto mer började hjärtat dunka. Skulle detta verkligen funka? Ingen visste, ingen vågade gissa och ingen skulle gissat rätt hursomhelst. Kön till baren försvann så fort han kom dit. Alla såg på honom att detta inte var ett vanligt inköp. Han skulle inte bara slänga fram 20an och en 5krona för att få en smutsigt glas med tapp-piss. Han var ute efter…. något mer.

Det tog mycket mod för mannen att titta mot kylen. Han får ögonkontakt med bartendern men tittar snabbt bort. Han är inte redo än. Sakta vrider han huvudet återigen mot kylen och likt en orgasm ser han det han väntat hela sitt liv på. Där står den, ölen han ska dricka. Han kan inte hålla tyst längre… han skriker ut ”EN GOOD TIMES TACK!
Bartendern tittar chockartat på mannen och frågar mannen med stammande röst ”Sa du just att du ville ha en…. GOOD TIMES?

Mannen nickar med glittrande ögon, betalar och får sin GOOD TIMES.

Vad är denna känsla? Bara att hålla i denna öl får honom att komma lite i byxan. Han går med raska steg tillbaka till gruppen med vanlig öl.

Dom kan knappt tro sina ögon. Mannen sätter sig ner och tar en klunk av GOOD TIMES, och ler som om han lyckats med bedriften att ha trekant med ett par heta tvilling-chicks. För varje klunk han tar får han en mer och mer GOOD TIME. Efter att flaskan är slut har han en så GOOD TIME att han inte vet var han ska ta vägen. Kasta dig i väggen ecstasy and make room for GOOD TIMES!

Titta bara på killen på etiketten vilken GOOD TIME han har:

Mannen som trotsade alla naturlagar och gick emot mängden heter Skitpåsen och han ger denna ölen 5 fylleceller av 5 möjliga.

Citat från baksidan: ”If there ever was a beer to make you smile, relax and be happy, this is it!

//Skitpåsen

Annonser

4 svar to “Skitpåsen recenserar: GOOD TIMES”

  1. Du glömde den delen där vi skrattade åt dig för att ölen var skitdyr!

  2. Hahaha, underbart Johannes!!! =D

  3. Grymt att det finns en öl med Martin på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: